maanantai 17. kesäkuuta 2013

Nyt voi talvi tulla :)

No ei sentään :)
Meille tuotiin halkokuormat ensi talveksi ja nyt puita on taas hurja määrä varastossa, mutta kyllä niitä talvella paljon taas meneekin.

Taas tuli muutaman päivän tauko blogin kirjoittamiseen, mutta tässä jotain mitä olen saanut aikaiseksi.

Siirsin kuistilta pöydän ja tuolit ulos, koska totuus on ettei niissä koskaan istu ketään. Toivotaan, että ulkona ovat ahkerammassa käytössä.


Tässä meidän pyykinkuivaus & maton tamppaus paikka. Tämä tehtiin laittamalla kivetys ja ympärille tuli samainen metsänpohja, joka on muuallakin. Käynti tänne on suoraan kodinhoitohuoneesta, mikä on käytännön kannalta kiva :)





Tuossa jokunen päivä sitten istutin kasvimaalleni marjapuskia :) Nyt sieltä löytyy mm.pensasmustikkaa, karviaisia, herukoita kaikissa väreissä ja vadelmia. Vadelman taimet muistuttavat lähinnä pystyyn kuolleita oksia /risuja ja vanhempi pojista kysyikin mitä keppejä äiti on maahan laittanut.
Huvitti kun samainen pojista oli minun mukana, kun hain taimet. Hän halusi karviaisia, koska tykkää niistä paljon. Sitten kun olin istuttanut taimet juoksi hän kysymään, että joko niitä marjoja on tullut :) Sanoin, että ei vielä, johon hän tokaisi, että "minä en tykkää kun niissä marjojen tulossa kestää niin kauan" :) niinpä niin.



Tänään illalla istutin terassin & rannan läheisyyteen muutaman alppiruusun  metsänpohjan sekaan.





Eilen tein aamulla tämän sisustustaulun. Leikkasin yhdestä niistä mallitapettirullista tuon kuvion irti, laitoin harmaan pahvin taakse, paspartuurin päälle ja poikkeuksellisesti liimasin kuvion  menemään paspartuurin päälle. Kimalteiden ystävänä liimasin myös strasseja kukan joihinkin osiin. Taulu oli nopea tehdä ja mielestäni se on juuri meidän olohuoneeseen sopiva :)


Tänään vaihdoin & ompelin  kesäverhot olohuoneen ikkunoihin. Laitoin tämän kuvassa olevan verhon vain toiseen reunaan ja toisessa päädyssä on vain läpikuultava kevyt valkoinen verho (samanlainen joka näkyy tässäkin kuvassa tämän verhon vieressä). Nämä verhot ovat todella kepeät ja jattävät kesäisen järvinäkymän ikkunoista kauniisti esiin.
Ompelin samasta kankaasta kuvan tyynyn päällisen ja laitoin sen sohvalle yhtenäistämään ilmeen. 



Nyt pitääkin mennä kohta nukkumaan, sillä huomenna on aikainen työaamu.

Kauniita unia :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti